Hoe word ik (nog) gelukkiger?? Je leert het op maandag 13 mei in ut Zaelke

Gelukspsychologe Josje Smeets komt het ons vertellen. “Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen worden” .

Josje Smeets (van de smeed in Bung}  is GeluksPsychologe en komt graag in haar geboorteplaats Bunde een lezing geven over geluk. Hoe bereik je meer geluk.

“Als specialist in geluk wil ik jullie graag een kijkje geven in de wondere wereld van de positieve psychologie. Tijdens deze lezing wil ik jullie daarom laten ervaren en beleven hoe je, zelfs tijdens mindere periodes, heel makkelijk en simpel terug kunt keren naar datgene waar het echt omdraait. Jijzelf. Je dromen. Simpelweg blij zijn met het leven. Dromen maakt gelukkig. Positief denken evenzo. Leer tijdens mijn lezing over geluk hoe je onder elke omstandigheid positief in het leven kunt staan en je levensgeluk kunt vergroten. Ben erbij!  Want het is bovendien nooit te laat om te leren. We zullen een aantal oefeningen doen die leuk en uitdagend zijn. Spannend, maar het ware geluk vind je buiten je comfortzone. Dus waag de sprong en doe mee.”

Deze lezing is bestemd voor iedereen, voor een senior maar ook voor iemand die volop in het leven staat. Iedereen is welkom. De entree is gratis op maandag 23 mei, aanvang 14.30 uur in Ut Zaelke.

Lees vorig bericht

Accommodatiebeleid: een langlopend pijndossier

Lees volgend bericht

Lezing hoe word ik (nog) gelukkiger??