Actie Stop Tihange Nederland in Brussel

Stop Tihange Nederland gaat op zondag 12 mei naar Brussel voor een nieuwe actie. Op die dag wordt er een brede manifestatie georganiseerd van ongebonden, maar bezorgde burgers, waarmee de regering in België wordt gevraagd een andere weg in te slaan.

Vertrek vanuit Maastricht
In deze manifestatie is ook een plaats ingeruimd voor mensen die tegen het nog langer in bedrijf houden zijn van Tihange 2 en Doel 3. Zij vragen om een onmiddellijke sluiting. De Vereniging Stop Tihange Nederland sluit zich bij deze manifestatie aan. Vanuit Maastricht gaat een bus naar Brussel. Mensen die mee willen gaan kunnen informatie inwinnen en zich opgeven via: stop.tihange.nl@gmail.com

Lees vorig bericht

Actie stop Tihange in Brussel

Lees volgend bericht

De Ketel zoekt muzikanten