Renovatie “Sjuuvel” speeltuin St. Joseph gestart

Speeltuin St. Joseph is gestart met de renovatie van de “Sjuuvel”.  De glijbaan is afgekeurd omdat hij niet meer voldoet aan de huidige veiligheidseisen. Hij gaat voor een paar weken verhuizen naar de werkplaats. De hoop was om de glijbaan dit paasweekend te kunnen openen, dit is echter niet gelukt. Het streven is om de glijbaan medio mei te kunnen terugplaatsen.

Fancy Fair
Zodra de glijbaan is teruggeplaatst gaat deze direct open voor de kinderen. Hierdoor is deze goed “ingesuuveld” voor de officiële opening tijdens de Fancy Fair. De Fancy Fair is zaterdag 29 juni en zondag 30 juni. Dan zal tevens de eerste editie van de Vrijmarkt/Mamabeurs plaatsvinden.

Sponsors
De speeltuin roept nog steeds op voor een bijdrage om het geld in te zamelen voor de glijbaan te kunnen renoveren. Er zijn al huiskamerconcerten gegeven om geld in te zamelen. Ondanks dit hebben ze nog niet het volledige bedrag van €32.000,- bij elkaar.

Lees vorig bericht

Paasviering Stem van de Goede Herder in Rothem

Lees volgend bericht

Paaseieren rapen bij buurtvereniging Oost