Jeugdlintjes voor Jorg Sleegers en Juul en Puck Knols

Jorg Sleegers uit Ulestraten en Juul en Puck Knols uit Meerssen mogen zich vanaf vrijdag jeugdlintjesdragers noemen. Jorg Sleegers kreeg het jeugdlintje uitgereikt door burgemeester Clermonts. Juul en Puck Knols ontvangen op een later tijdstip het jeugdlintje. Ze zijn door de burgemeester telefonisch op de hoogte gesteld en gefeliciteerd met het jeugdlintje.

Jorg Sleegers
Hij ontvangt het jeugdlintje voor zijn inzet voor voetbalvereniging RKUVC Ulestraten. Sleegers is jeugdleider van RKUVC Ulestraten en staat 3 dagen per week op het veld. Hij bereidt de trainingen voor en staat het team bij tijdens de wedstrijddagen. Hij is jarenlang vrijwilliger geweest van het jeugdtoernooi. Inmiddels is hij toegetreden tot de Jeugdtoernooi Commissie. Hij zorgt voor de organisatie en het soepele verloop van dit goed bezochte evenement. Jorg draagt binnen de gehele vereniging zijn steentje bij. Zo heeft hij het ballenhok opgeknapt en sluit hij regelmatig het toegangshek als andere teams hebben getraind. Verder is Jorg altijd de kartrekker bij het organiseren van activiteiten voor de jeugdleden. Zelf is hij nog actief als speler bij RKUVC3, maar indien nodig zet Slegers zich ook in voor andere elftallen binnen de vereniging.

Juul en Puck Knols
Beide zijn de initiatiefnemers van JUUPU, een project dat mensen in armoede ondersteunt door middel van inzamel- en uitgiftepunten van food en non-food producten. JUUPU heeft als doel om bewustwording bij jongeren te creëren over wat zij te bieden hebben aan ‘mensen met minder’ en de jongeren te stimuleren om mensen in hun eigen leefomgeving een helpende hand te bieden met zelfbedachte projecten of door deelname aan een bestaand project. Er wordt inmiddels al met tal van partijen samengewerkt zoals de gemeente Meerssen, de Ruggesteun van de Basiliek Meerssen, het Stella Maris College en vele andere organisaties buiten onze gemeente.

Foto’s van de uitreiking van het jeugdlintje aan Jorg Sleegers zijn te zien in de rubriek meer gezien.

Lees vorig bericht

Lintjesregen gemeente Meerssen

Lees volgend bericht

Rondleiding door tuin The Butterfly House en Vlindertuin Meerssen