Bezuiniging accommodatiebeleid slecht voor sportende jeugd

Al meer dan 8 jaar is het accommodatiebeleid een hoofdpijndossier voor onze gemeente. De Provincie heeft de gemeente Meerssen nu een ultimatum gesteld. Vóór 1 januari 2020 moet de gemeente een deugdelijk plan van aanpak, inclusief een meerjaren onderhouds- en beheerplan presenteren inzake het accommodatiebeleid. Aangezien de tijd dringt, heeft verantwoordelijk wethouder Jan Gulikers zijn plannen alvast in een visiedocument gepresenteerd tijdens de raadsadviesvergadering.

In Uitgelicht wordt gediscussieerd over dit onderwerp. De gasten zijn het er over eens dat de bezuinigingen slecht zijn voor sportende jeugd “Kinderen die naar een andere club moeten, gaan stoppen met sporten”.

Uitgelicht is in zijn geheel te zien op tv (ieder uur) t/m dinsdag 30 april. Vanaf dinsdag 20:00 uur ook terug te zien op onze website.

Lees vorig bericht

Orchideeënwandeling Thier de Lanaye

Lees volgend bericht

Meer/Actueel 28-04-2019 : Drie miljoen euro voor wateroverlast Burgemeester op pad voor lintjesregen- Koningsspelen vallen in het water