Feestelijke seizoen afsluiting RVU

Traditioneel vindt ook dit jaar, onze jaarlijkse afsluiting van het voetbalseizoen plaats. Deze afsluiting wordt gehouden op zondag 12 mei.

Het doel van deze bijeenkomst is om op deze dag met zoveel mogelijk mensen samen te zijn en onder het genot van muziek en een hapje en drankje, nog eens terug te blikken op het voetbalseizoen 2018- 2019.

De Gouden Schoenen worden uitgereikt aan de beste spelers. Ook worden de RVU-er van het jaar en de jeugdleider van het jaar bekend gemaakt. Iedereen is bij deze van harte uitgenodigd. Aanmelden en betalen voor het eten uiterlijk 5 mei om onbeperkt te mogen eten van 15:00 tot 18:00 uur.

Spelers (incl. partners) kunnen zich aanmelden bij hun elftalleiders. Bestuur, vrijwilligers en sponsoren bij Rob Roumans.

Graag tot dan

Lees vorig bericht

Meedenken over inrichting percelen Westbroek Geulle

Lees volgend bericht

Feestelijke seizoen afsluiting RVU