Meedenken over inrichting percelen Westbroek Geulle

De stichting IKL gaat in opdracht van Gemeente Meerssen in Geulle van start met een participatieproces dat moet leiden tot een herinrichting van de braakliggende percelen aan het Westbroek 43, 45 en 47. Samen met inwoners wordt er gezocht naar een nieuwe invulling van het terrein. De aftrap van het participatieproces vindt plaats op maandag 6 mei, tijdens een startbijeenkomst in Café ‘De Gäöllenaer’. 

Natuurspeelplaats, dierenweide, dorpsboomgaard of parkeerplaats? Het is wellicht allemaal mogelijk op de percelen. Maar wat is wenselijk vanuit de (buurt)bewoners en betrokken partijen? Gemeente Meerssen heeft Stichting IKL ingeschakeld om het participatieproces te begeleiden en het ontwerp voor het project te verzorgen.

Tijdens de startbijeenkomst worden wensen middels een aantal interactieve sessies naar boven gehaald. Deze wensen worden uiteindelijk samengebracht in een ontwerp, dat vervolgens in een tweetal bijeenkomst verder wordt uitgewerkt door een nog te vormen werkgroep.

Wilt u aanwezig zijn bij de startbijeenkomst? Meld u dan aan via www.ikl-limburg.nl/geulle.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Sandra van den Beuken via s.vandenbeuken@ikl-limburg.nl of 046 3030 530. Het programma voor de avond op 6 mei wordt u de week voorafgaand aan de avond toegestuurd.

Lees vorig bericht

Jubileum Harmonie St. Caecilia brunch, receptie en feestmiddag

Lees volgend bericht

Meedenken over inrichting percelen Westbroek Geulle