Fiets event Meersje tege Kanker

Op 18 mei heeft Meersje tege Kanker een fietsevenement in de Stip georganiseerd. In team verband gaan 4 personen voor de fun in een competitie bepalen wie sprintkampioen van Meersje wordt. Buiten dat er flink gefietst gaat worden kan er ook deelgenomen worden aan het spel 21. Hiermee kunnen diverse prijzen gewonnen worden. Daarnaast is er gezorgd voor een artiestenprogramma met optredens van DJ Latino, Lita Turner en Pinchito Calliente.  Presentatie van de dag ligt in handen van niemand minder dan oud voetballer en voetbal analist Erik Meijer. Reden te meer om 18 mei vanaf 14:30 uur een bezoek aan de Stip te brengen. Het fietsen begint om 15:00 uur. Opgeven voor het fietsen kan tot 16 mei via oaktree@home.nl of www.meersjetegekanker.nl . De gehele opbrengst is voor Meersje tege Kanker.

Lees vorig bericht

Fiets event Meersje tege Kanker

Lees volgend bericht

Gemeente ontving de gedecoreerden in kasteel Vliek