Buurtvereniging Oostbroek organiseert lentewandeltocht in Geulle

Op zoek naar een leuke gezins- of vriendenactiviteit op zondag 26 mei? Wandel met ons mee!. Op zondag 26 mei 2019 is het weer zover; buurtvereniging Oostbroek organiseert dan voor jong en oud de jaarlijkse wandeltocht in en rond het prachtige Geulle. Er is voor ieder wat wils en er kunnen verschillende afstanden worden gewandeld; 6, 12, 18 of 24 km.

Het vertrek is vanaf 08:00 uur vanuit het Wapen van Geulle (Hulserstraat 10 in Geulle) en hier zul je ook weer aankomen na de wandeling. Voor de kinderen is er na het voltooien van de wandeltocht (welke afstand ze ook kiezen) een heuse medaille beschikbaar! Bedenk je dus niet langer, trek je wandelschoenen aan en loop met ons mee de lente in.

Tot 26 mei in Geulle.

Buurtvereniging Oostbroek

Lees vorig bericht

Meerssen herdenkt oorlogsdoden met twee minuten stilte

Lees volgend bericht

Buurtvereniging Oostbroek organiseert lentewandeltocht in Geulle