Glasvezelkabel geraakt tijdens werkzaamheden

Een groot aantal huishoudens in Meerssen zit momenteel zonder internet, tv en telefoon. Dit komt doordat er bij graafwerkzaamheden een glasvezelkabel geraakt is.

Werkzaamheden
Op de Herkenberg in Meerssen vindt al enige tijd rioleringswerkzaamheden plaats. Op dit moment zijn ze bezig met het maken van een boring onder de rotonde door. Bij deze werkzaamheden is er een glasvezelkabel geraakt van Reggefiber. Hierdoor kunnen klanten van o.a. KPN, Telfort en XS4ALL geen gebruik maken van de diensten.

Oplossing
Het zal nog enige tijd duren voordat er een oplossing gemaakt is. De glasvezelkabel zal opnieuw aan elkaar gelast moeten worden. Voordat hier mee gestart kan worden zal eerst het asfalt verwijderd moeten worden en gegraven worden om de glasvezelbreuk te vinden.

Lees vorig bericht

Schuilkeldermuseum Maastricht open

Lees volgend bericht

Herstelwerkzaamheden glasvezel gestart