Herstelwerkzaamheden glasvezel gestart

Een groot aantal huishoudens in Meerssen zit momenteel nog steeds zonder internet, tv en telefoon. Dit komt doordat er bij graafwerkzaamheden een glasvezelkabel geraakt is. Niet alleen huisaansluitingen zijn geraakt, maar ook de verbindingen tussen de wijkcentrales.

Herstelwerkzaamheden
KPN NetwerkNL, voorheen Reggefiber, laat weten dat de schade erg groot is, hierdoor zullen de herstelwerkzaamheden zeker tot morgenmiddag, dinsdag 7 mei, duren.

Werkzaamheden
Op de Herkenberg in Meerssen vindt al enige tijd rioleringswerkzaamheden plaats. Op dit moment zijn ze bezig met het maken van een boring onder de rotonde door. Bij deze werkzaamheden is er een glasvezelkabel geraakt van Reggefiber. Hierdoor kunnen klanten van o.a. KPN, Telfort en XS4ALL geen gebruik maken van de diensten.

Lees vorig bericht

Glasvezelkabel geraakt tijdens werkzaamheden

Lees volgend bericht

Kijk terug: dodenherdenking 2019