Meedenkbijeenkomst invulling percelen in Westbroek

Maandagavond was in Geulle de aftrap van het participatieproces Westbroek. Dit gebeurde tijdens een startbijeenkomst die, in opdracht van de gemeente, georganiseerd werd door de stichting IKL. Het  participatieproces moet leiden tot een herinrichting van de braakliggende percelen aan het Westbroek 43, 45 en 47. Samen met inwoners wordt er gezocht naar een nieuwe invulling van het terrein. Tijdens de startbijeenkomst zijn wensen van de aanwezige bezoekers geïnventariseerd. Deze wensen worden samengebracht in een ontwerp, dat vervolgens in een tweetal bijeenkomst verder wordt uitgewerkt door een werkgroep.

Meedenkbijeenkomst invulling percelen Westbroek

Lees vorig bericht

Late-avondwandeling, op zoek naar vuurvliegjes

Lees volgend bericht

Glasvezel nog steeds niet hersteld