Huishoudens hebben weer tv, internet en telefonie

De afgelopen drie dagen hebben 200 huishoudens zonder tv, internet en telefonie gezeten. Dit doordat er maandag 6 mei bij graafwerkzaamheden op meerdere plaatsen een glasvezelkabel geraakt was. Niet alleen huisaansluitingen maar ook de verbinding tussen de wijkcentrales zijn geraakt. Volgens KPN NetwerkNL kunnen alle 200 huishoudens weer gebruik maken van de diensten.

Controle werkzaamheden
Donderdag 9 en vrijdag 10 mei zullen er nog verbindingen getest en gecontroleerd worden. Dit om te kijken of alles goed hersteld is. Is uw glasvezel verbinding nog niet actief? dan kunt u contact opnemen met uw provider.

Onkostenvergoeding
Voor de 200 huishoudens die geen gebruik hebben kunnen maken van de diensten hebben recht op een onkostenvergoeding. Kijk op de website van de provider hoe u hier gebruik van kunt maken.

Lees vorig bericht

Workshop vlaaibakken in de Kollekamp

Lees volgend bericht

Voorbereidingen jubileumfeest harmonie St. Caecilia