Cuba ondersteboven: afscheidslezing Franklin Janssen

Gedurende bijna 15 jaar gaf Franklin Janssen lezingen en cursussen bij Bibliotheek Meerssen. Vanwege vertrek uit deze gemeente komt hier een einde aan. Graag nodigt hij zijn trouwe bezoekers van de afgelopen jaren uit voor deze avond. Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via 043 364 24 11 of info@bibliotheekmeerssen.nl. Een vrijwillige bijdrage mag: deze komt in zijn geheel ten goede aan twee goede doelen: Nayno, ten behoeve van creatieve projecten met kwetsbare kinderen in Cuba, en KIKA, voor de strijd tegen kinderkanker in Nederland. Maandag 27 mei 19.30u Bibliotheek Meerssen Pastoor Dominicus Hexstraat 16a Meerssen.

Lees vorig bericht

Cuba ondersteboven: afscheidslezing Franklin Janssen

Lees volgend bericht

Cor Frissen ontving Koninklijke onderscheiding