MOS Wereldspellenmiddag

Op zondag 26 mei vindt de tweede editie plaats van de Wereldspellenmiddag in Speeltuin Sint Joseph in Meerssen. In de speeltuin zijn die middag allerlei spelletjes te doen uit de hele wereld. Daaromheen een “werelds” sausje, met muziek, hapjes en drankjes.

Voor iedereen die van een spelletje houdt, van 0 tot 80 (en ouder). Arm of rijk, ver weg of dichtbij. Spelen gebeurt in de hele wereld. Kom ook en neem je vrienden en familie mee!

Wanneer: zondag 26 mei, 14 – 16.30 uur. Waar: Speeltuin Sint Joseph, Bunderstraat 188, Meerssen. Toegang speeltuin is die middag gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt bestemd voor de deelnemende goede doelen.

De middag wordt georganiseerd door Meerssen en OntwikkelingsSamenwerking (MOS) samen met Stichting Duurzaam Meerssen, Speeltuin Sint Joseph, de Ruggesteun, en Vluchtelingenwerk Heuvelland. MOS bundelt verschillende particuliere initiatieven voor ontwikkelingssamenwerking in Meerssen: Abantwane Belanga, Enfid, Faunawatch, Friends of Coloma school, Hulp aan Vluchtelingen Calais, LOAF, Kalai Manram, Kinderen van Papoea, Philipa, Stichting Werkgroep Limburg Nicaragua, Umbrella of Hope, Young Africa Namibia.

Voor meer informatie: MOSsecretariaat@gmail.com of Facebook/MOSMeerssen

Lees vorig bericht

Protest tegen Tihange en Doel tijdens mars in Brussel

Lees volgend bericht

MOS Wereldspellenmiddag