Sébastien Trudelle ontving prijs uit handen van president Macron

Sébastien Trudelle van Smores Chocelaterie&Patisserie mocht in Parijs de onderscheiding ‘Meilleur Ouvrier de France’ ontvangen. Hij kreeg deze onderscheiding uit handen van president Macron van Frankrijk. Trudelle mag zich nu de beste ambachtsman als patissier van Frankrijk noemen.

Wedstrijd vorig jaar
Trudelle kreeg de onderscheiding omdat hij vorig jaar in oktober in een wedstrijd in afzondering moest laten zien waartoe hij als patissier instaat was. Het thema van de wedstrijd was “gisteren, vandaag en morgen”. Trudelle was een van de 15 patissiers die deelnamen aan de wedstrijd in Frankrijk. Vijf patissiers, waaronder Trudelle, kregen de titel ‘Meilleur Ouvrier de France’.

Bron foto: Shoppingmeerssen.nl

Lees vorig bericht

Huldigingen RKUVC met kampioenschap

Lees volgend bericht

Rechter: tijdelijke parkeerplaats MAA mag voorlopig blijven