Vaststelling ontwerpbestemmingsplan In ’t Riet verschoven naar september

De vaststelling door de gemeenteraad van het ontwerpbestemmingsplan In ’t Riet in Geulle wordt verschoven van juni naar september. De reden voor de verschuiving is dat de gemeente nieuwe zienswijzen op het plan heeft ontvangen.

Zorgvuldig
De gemeente laat in een verklaring op hun site weten: “Omdat zowel de gemeente als ook Rendiz BV en Zorg&Co draagvlak onder de inwoners van Geulle erg belangrijk vinden, willen we proberen het plan op punten aan te passen en waar mogelijk tegemoet te komen aan deze zienswijzen. Omdat we dit zorgvuldig willen doen, stellen we de besluitvorming over het bestemmingsplan uit tot september.”

Informatieavond gehouden
In februari is er door de gemeente, Rendiz BV en Zorg&Co een informatieavond in Geulle gehouden waar het plan is toegelicht. De gemeente ontving een aantal zienswijzen naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan. De vaststelling van het bestemmingsplan door de gemeenteraad vindt nu plaats op 26 september.

Het plan
Het gebied In ‘t Riet in Geulle krijgt een andere invulling. Het gebied dat bestaat uit gemeenschapshuis de Kleiaove, de gymzaal en de voormalige basisschool In ‘t Riet Samen met Zorg&Co wil Rendiz BV het gebied omvormen tot een multifunctioneel centrum voor zorg-, maatschappelijke-, sport-, horeca- en/of culturele activiteiten. Voor deze inhoudelijke invulling is zorgcoöperatie, Zorg&Co verantwoordelijk.

Lees vorig bericht

Herstelwerkzaamheden aan glasvezelnetwerk

Lees volgend bericht

Wandeling De Zonebloem op een zonnige woensdag