24uurs wafel-bak-challenge voor Ruggesteun

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei heeft De Ketel aandacht voor armoede met de slogan “Bevrijd ons van de armoede”. Op deze 2 dagen gaat De Ketel een 24-uurs challenge, in de vorm van een wafel-bak-marathon, aan. De actie heeft als doel: “ons steentje bij te dragen aan stichting Ruggesteun” aldus De Ketel.

Samen zingen, Foute bingo
Tijdens de 24 uur wafel-bak-marathon challenge, die ook ’s nachts doorgaat, worden meerdere acties georganiseerd Zo is er ‘Samen zingen’ op de vrijdagavond, ‘Foute bingo’ op de zaterdagochtend, grabbelen voor volwassenen en jeugd en muzikale optredens.

Houdbare producten
Er vindt tevens een inzameling plaats van houdbare producten. Alles uiteraard in overleg met stichting Ruggesteun ten behoeve van de Voedselbank. De start voor de tweedaagse actie in De Ketel is vrijdagmiddag 12.00 uur en zal doorgaan tot zaterdagmiddag 16.00 uur. De actie wordt zaterdag om 16:00 uur muzikaal afgesloten.

Lees vorig bericht

Bomenwandeling in Heugem

Lees volgend bericht

24uurs wafel-bak-challenge voor Ruggesteun dag 1