Bomenwandeling in Heugem

Zondag 26 mei a.s. organiseert IVN Meerssen een middag-excursie langs het ‘bomenpad Heugem’. Het ‘bomenpad Heugem’ is een Buurtraadproject dat tot stand gekomen is met medewerking van buurtbewoners en leden van de werkgroep Flora van IVN Maastricht. Laat u verbazen door het grote aantal boomsoorten. Langs het bomenpad Heugem staan er maar liefst 80 verschillende.

Gidsen zijn: Leo Voragen 045-5442300 en Fiel Van den Bergh
Iedereen is welkom, u hoeft geen lid te zijn van IVN Meerssen; aanmelden niet nodig.

Algemene informatie
We vertrekken om 13.30 vanaf de grote parkeerplaats achter het station van Meerssen, zo mogelijk carpoolen. De wandeling vertrekt om 14.00 uur bij Zorgcentrum La Valence, Gronsvelderweg 140, 6229 VN Maastricht

Lees vorig bericht

Wandeling De Zonebloem op een zonnige woensdag

Lees volgend bericht

Bomenwandeling in Heugem