International Land-Art expositie Maastricht bij landgoed Vliek

Op maandag 13 mei is het startsein gegeven voor International Land-Art Maastricht. Dit jaar is gekozen voor het Landgoed Vliek in Ulestraten. Twintig land art-kunstenaars lieten zich gedurende een week inspireren door het hellingbos van Landgoed Vliek.

Kunstwerken in de natuur
De kunstenaars maakten ter plekke hun kunstwerken in de natuur. Het betreft hier buitenkunst. Enkele kunstenaars maakten zelfs meerdere werken in het hellingbos. Er zijn meer dan 15 buitenkunstwerken te zien. Tijdens de expositie is óók een land-art project te zien, dat gemaakt is door een groep studenten van UWC Maastricht.

Opening expositie
Komende zaterdag opent wethouder Gulikers om 15:00 uur de land-art expositie. De muzikale omlijsting is in handen van de Limburgse troubadour Paul van Loo. De expositie van de Land-Art werken is te bezoeken tot eind juni.

 

Lees vorig bericht

Maatregelen na overlast bij Wereldster

Lees volgend bericht

Open dag zwembad Geulle