Marsna Erepenning patissier Sebastien Trudelle

Tijdens een bijeenkomst op het binnenplein van het gemeentehuis heeft burgemeester Clermonts de Marsna Erepenning van Verdiensten uitgereikt aan Sébastien Trudelle. Bij de uitreiking was ook honorair consul van Frankrijk Camille Oostwegel aanwezig.

Ambassadeurschap
Trudelle ontving de Meerssense onderscheiding vanwege zijn bijzondere ondernemerschap in en ambassadeurschap voor de gemeente Meerssen. Hij behaalde vorig jaar de Franse eretitel ‘Meilleur Ouvrier de France’. Samen met partner Jennifer Heijnen runt Trudelle Patisserie-Chocolaterie Smores in Meerssen.

Meilleur Ouvrier de France
Trudelle ontving eerder deze maand uit handen van de Franse President Macron de eretekenen behorende bij de titel Meilleur Ouvrier de France. ‘Meilleur Ouvrier de France’ is een eretitel voor het leven voor mensen die hun ‘métier’ perfect beheersen. De voorbereidingen naar de bloedstollende strijd om de titel nemen maanden, soms jaren in beslag. Alles draait om het streven naar perfectie binnen het vak. Innovatie en respect voor traditie gaan daarbij hand in hand.

Lees vorig bericht

Open dag Zwembad Geulle

Lees volgend bericht

Land-Art expositie geopend op Landgoed Vliek