Limburgse Kunstkring exposeert in de Tiendschuur van kasteel Vliek.

Vijfentwintig leden van de Limburgse Kunstkring exposeren in de Tiendschuur van kasteel Vliek.

Thema ‘Tussen-ruimte’
De deelnemende kunstenaars hebben de uitdaging aangenomen om, naast hun reguliere werk, speciaal voor deze expositie ook nieuw werk te maken met het thema ‘Tussen-ruimte’.

Gastexposant
Als gastexposant is de kunstenaar Ahmed Kleige aanwezig. Ahmed is een Syrische vluchteling. Zijn schilderijen dateren uit 2012 en 2013. Ze zijn gemaakt nadat Ahmed naar Libanon vluchtte, vanwege de niets ontziende oorlog met IS in zijn geboorteland Syrië. Op indringende wijze schildert hij welke invloed deze oorlog heeft op de levens van individuele mensen en hele bevolkingsgroepen.

Openingsdata en tijden
U kunt de expositie bezichtigen tussen 19 mei en 10 juni op alle zaterdagen en zondagen. Daarnaast is de tentoonstelling geopend op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei en tweede Pinksterdag maandag 10 juni. De openingstijden zijn van 13.00 tot 17.00 uur.

Lees vorig bericht

Uitgelicht: opmerkelijke dodenherdenking, 3 miljoen voor wateroverlast & 125 jaar harmonie ST. Caecilia

Lees volgend bericht

Opening Land-Art expositie bij landgoed Vliek