Marsna Erepenning aan Sébastien Trudelle uitgereikt

Tijdens een bijeenkomst op het binnenplein van het gemeentehuis heeft burgemeester Clermonts de Marsna Erepenning van Verdiensten uitgereikt aan Sébastien Trudelle. Bij de uitreiking was ook honorair consul van Frankrijk Camille Oostwegel aanwezig. Voordat Trudelle de onderscheiding kreeg kwam hij met een Porsche naar de binnenplaats van het bestuurscentrum. Daar werd hij toegesproken en teogezongen door Camille Oostwegel. De ondernemers van Meerssen hadden het centrum feestelijk versierd voor hun collega ondernemer. Lees ook artikel Marsna erepenning elders op deze site.

Marsna Erepenning voor Sebastien Trudelle

Lees vorig bericht

Land-Art expositie geopend op Landgoed Vliek

Lees volgend bericht

Uitgelicht: opmerkelijke dodenherdenking, 3 miljoen voor wateroverlast & 125 jaar harmonie ST. Caecilia