Gemeente Meerssen lanceert de Schoonmonitor-app

De gemeente Meerssen lanceert de Schoonmonitor-app. Via deze app kunnen inwoners van de gemeente Meerssen laten weten wat zij vinden van hun leefomgeving. Op donderdag 23 mei wordt op de weekmarkt de app door een promotieteam gepresenteerd.

Maandelijkse vragen
De inwoners die de app gedownload hebben krijgen maandelijks een aantal vragen over hoe schoon ze hun leefomgeving vinden. Ook kunnen ze zelf een foto maken en deze uploaden. De gemeente laat weten dat de Schoonmonitor-app geen meldingen-app is, maar een manier is waarop inwoners continu hun mening over de leefomgeving geven.

Doel: afstemming op beleving inwoners
Door de app kan de gemeente, dankzij de deelnemende inwoners, zien hoe ze kijken naar hun eigen woon en leefomgeving en waar er ruimte is voor verbetering. De gemeente verwacht dat het beheer, onderhoud en reiniging van de openbare ruimte door de app beter kan worden afgestemd op de beleving van de inwoners van Meerssen.

Downloaden via Goole Play of App Store
De Schoonmonitor is een app voor op uw smartphone en gratis te downloaden via de Google Play Store voor Android en de App store voor iOS.

Lees vorig bericht

Avondwandeling naar de grote ratelaar en natuurontwikkelingsgebied de Biesenberg

Lees volgend bericht

College krijgt opdracht om bindende maatregelen te nemen