Wietplantage gevonden op dak sporthal

Een opmerkelijke vondst afgelopen week. In ieder geval de plek waar het gevonden is. Bovenop het dak van de sporthal aan de Molenveldweg is een wietplantage ontdekt. Er zijn zo’n 75 plantjes geruimd waarvan de helft al afgestorven was.

Brandtrap
Via een brandtrap zijn de daders het dak op gekomen. Wie verantwoordelijk is voor de plantage, is nog niet bekend. De beheerder van de sporthal kwam er bij een controle van het dak achter. De beheerder laat weten dat er meerdere personen zijn die een sleutel hebben om via de brandtrap het dak op te komen. Ook zonder sleutel is het mogelijk om het dak op te komen, alleen dan is er wel een lange ladder nodig.

In beslag genomen en opgeruimd
De politie heeft de planten in beslag genomen en de gemeente heeft de potten met grond weggehaald.

Lees vorig bericht

Mei Den inhalen

Lees volgend bericht

Enorme buitenbrand aan de Heideweg in Rothem