Damesteam judoclub Bunde Limburgs kampioen

Op zondag 26 mei vond in Roermond het Limburgs kampioenschap judo voor jeugdteams plaats. Dit zijn teams voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie tot 12 jaar.

Eerste plaats
Het damesteam van Bunde deed het uitstekend, want het eindigde op de eerste plaats door onder andere tweemaal van JC Hercules uit Echt te winnen en dat terwijl Bunde een judoka minder had. Hercules was de gedoodverfde favoriet, maar Bunde liet zich niet de kaas van het brood eten.

Het team
Het team van Bunde dat gecoacht wordt door Mark Limbourg en Luc van Oerle bestond uit: Katrina Bohler, Jasmijn Beuken, Yorinde Beuken en Covadonga Martinez-Diaz. Als extra judoka was Luna Haesen van To Zai Margraten gevraagd om het team aan te vullen.

Lees vorig bericht

Petitie leerlingen Stella Maris: onze docenten moeten blijven

Lees volgend bericht

RVU in nacompetitie