Dankwoord Inzamelingsactie “Bevrijd ons van de Armoede”

Wij zijn supertrots op het behaalde resultaat voor St. De Ruggesteun van de Basiliek.

We hebben tot nu toe met onze actie, de 24-uurs marathon wafels bakken, grabbelen, Foute Bingo, Steunpunt Mantelzorg raadspel en de vrijwillige gave, het mooie bedrag van € 1811,15 opgehaald alsmede vele houdbare producten.

Een speciaal woord van dank aan AH Bunde, Jumbo Meerssen, Jumbo Rothem en Marion Hoop Design voor de gesponserde wafelmix; MeerVandaag, De Gemeente en de Geulbode voor de publiciteit, meerdere ondernemers, vrijwilligers en gasten voor al hun bijdragen; de Gebroeders Du (geluid) en alle artiesten die belangeloos hebben opgetreden om er een gezellig feest van te maken.

Wij willen Wethouders Marly Heusschen en Jan Gulikers als ook Burgemeester Mirjam Clermonts bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan deze actie.

Tot slot, dit succes was niet mogelijk geweest zonder de tomeloze inzet van alle vrijwilligers.

Bedankt

Lees vorig bericht

Verkoop voor goede doelen 1 en 2 juni

Lees volgend bericht

Onderzoek RPO: afstoten een of meerdere gemeenschapshuizen