Vlindertuinen Open Ecotuin Dagen 2019

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni is de privétuin van ‘The Butterfly House’ en de Vlindertuin Meerssen geopend voor publiek. Tussen 13u en 17u is iedereen welkom die meer wil weten over hoe je een vlindervriendelijke, gezonde en eetbare tuin kunt inrichten en beheren op ecologisch wijze.

Tuin ‘The Butterfly House’
De tuin van ‘The Butterfly House’ is gelegen aan Oranjeplein 9 in Bunde. Deze tuin is inspiratie geweest voor de Vlindertuin Meerssen (Heiveld 2, Bunde) en je kunt hier ook zien waar we naar toe willen met de vlindertuin. Via de website www.velt.nu is tevens een fietsroute langs deze tuin, Vlindertuin Meerssen en nog een aantal Zuid-Limburgse tuinen te downloaden.

Plantenverkoop
Tijdens de Open Tuin dagen zullen we tevens planten verkopen die zorgen voor meer vlinders in je tuin. De opbrengsten van deze verkoop komen ten goede aan de projecten die The Butterfly House uitvoert

Lees vorig bericht

WC is geen afvalputje

Lees volgend bericht

Vlindertuinen Open Ecotuin Dagen 2019 dag 1