Zonnecentrale op dak gemeentehuis officieel in gebruik gesteld

Op het dak van het gemeentehuis zijn in maart van dit jaar zonnepanelen geïnstalleerd. 32 Meerssense huishoudens nemen hiervan elektriciteit af. Vrijdagmiddag is in Silly Days, door wethouder Gulikers, de zonnecentrale officieel in gebruik genomen. De zonnecentrale is een initiatief van Duurzaam Meerssen en de Eerste Maastrichtse Energie Centrale (EMEC). Na de ingebruikname kon er een kijkje genomen worden op het dak van het gemeentehuis waar de zonnepanelen geplaatst zijn.

Zonnecentrale EMEC officieel in gebruik genomen

Lees vorig bericht

Meer Actueel 26-05-2019: Debat over debacle Proosdijschuur – leraren worden beoordeeld – Wilfried De Jong praat met sporters die hersenletsel hebben opgelopen

Lees volgend bericht

Feestdag Maria Flores de Mayo gevierd