Zomerconcert van het Meerssens Mannenkoor

Op zaterdag 15 juni a.s. om 19.30 uur geeft het Meerssens Mannenkoor een zomerconcert in de Auw Kerk in Bunde. Aan dit concert wordt tevens medewerking verleend door Salonorkest Wiener Soirée en soliste Marleen Everink.

De uit Enschede afkomstige sopraan Marleen Everink heeft klassiek solozang gestudeerd aan het conservatorium te Maastricht. Zij zingt solistisch door heel Nederland, België en de Euregio. Marleen is een veelgevraagd oratorium soliste, maar ook in andere stijlen is zij gepassioneerd. Zo zingt zij veel kamermuziek, lied, maar ook opera en operette. Zij won in april 2011 de Music Award in Maastricht en in juni 2011 was zij laureaat bij de Nederlandse Vocalisten Presentatie.

De musici van Salonorkest Wiener Soirée zijn leden van een professioneel Belgisch orkest.

Het Meerssens Mannenkoor staat zoals gebruikelijk onder leiding van Ger Franken, sinds januari 2013 de vaste dirigent van het koor. Het koor wordt op de piano begeleid door Leon Dijkstra.

Na afloop van het concert is er een gezellige nazit. De entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer op prijs gesteld. U bent van harte welkom bij dit bijzondere concert!

Lees vorig bericht

Hemelvaartsdag is Bartholomeusmarktdag

Lees volgend bericht

Zomerconcert van het Meerssens Mannenkoor