Late avondwandeling op zoek naar vuurvliegjes

Maandagavond 17 juni nemen Wim en Els Derks u mee op een late avondwandeling in het bos, op zoek naar vuurvliegjes en glimwormpjes. Met een beetje geluk laten tal van vuurvliegjes zich zien, zwevend tussen de bomen. Een sprookjesachtige belevenis. Misschien laat ook een uil zijn roep horen. Trek stevige schoenen aan voor deze wandeling.

Iedereen is welkom. U hoeft geen lid te zijn van IVN Meerssen. Aanmelden niet nodig. Deelname is gratis. Kinderen mogen mee onder begeleiding van hun ouders, maar het wordt wel laat! De wandeling kan pas vertrekken als het donker is. Rond 22:30 uur is de wandeling pas afgelopen.

Algemene informatie
maandag 17 juni 2019 – 21:00
Een late avondwandeling op zoek naar vuurvliegjes.

Extra Informatie:
Met een beetje geluk een sprookjesachtige wandeling door het nachtelijke bos. Trek makkelijke schoenen aan. Vertrek om 20:30 vanaf de grote parkeerplaats achter het station van Meerssen (zo mogelijk carpoolen). De wandeling vertrekt om 21:00 uur bij de Brakke Berg Wolfsdriesweg 10 Geulhem. Gidsen zijn: Wim en Els Derks 043-3643740.

Lees vorig bericht

Late avondwandeling op zoek naar vuurvliegjes

Lees volgend bericht

Verrassingsactiviteit van de Jeugdgroep IVN Meerssen-Ulestraten