Gemeente start website Pasopjegeld.nl

Afgelopen week is de website Pasopjegeld.nl gelanceerd. De website biedt de inwoners van Eijsden-Margraten, Gulpen-Witten, Valkenburg a/d Geul, Vaals,  Maastricht en Meerssen tips, informatie en advies om geld te besparen en schulden te voorkomen.

Levenssituaties
Aan de hand van veel voorkomende levenssituaties geeft pasopjegeld.nl tips en advies om geld te besparen en schulden aan te pakken. Daarnaast biedt de website ook informatie over organisaties in de buurt die je daarbij kunnen helpen.

Uitvoerig getest
De vernieuwde website is afgelopen weken breed getest, zowel fysiek op locatie als digitaal. Fysiek onder andere bij het gemeenteloket Maastricht, Centre Ceramique en sociale zaken Maastricht Heuvelland. Leerlingen van Stella Maris College hebben de website uitvoerig getest. Pasopjegeld.nl is een initiatief van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland.

Lees vorig bericht

Afsluiting kruising Gasthuisstraat, Beekstraat

Lees volgend bericht

Meersjense Smul-toch CV de Aanhawwersj