Klezmer Band Di Gojim komt naar Bunde

Harmonie & Drumband St. Agnes (100 jaar) en BS Franciscus (50 jaar) zijn jarig en vieren feest! Samen trakteren zij alle kinderen van Bunde en omstreken op het gratis muziektheater ‘Over de Brug’ op 22 juni om 16.00 uur op BS Franciscus Bunde.

Muzikaal sprookje
Het muzikale sprookje ‘Over de Brug’ wordt opgevoerd door Di Gojim, in samenwerking met het jeugdorkest van de Harmonie, het kinderkoor Sing2Joy en het spelenderwijs orkest van Basisschool Franciscus. Ook alle andere aanwezige kinderen hebben mee geoefend en kunnen en mogen meedoen.

Klezmer en Balkanmuziek
Di Gojim is een bekende muziekgroep die grote concerten geeft met klezmer- en balkanmuziek. De muziekvoorstelling ‘Over de Brug’ is een uitvoering speciaal geschreven voor en gericht op kinderen. Deze muzikale en interactieve show is een modern sprookje over vooroordelen, liefde en “anders zijn” met bovenal veel muziek gemaakt door jeugdige mensen.

Basisschool Franciscus
Dit uitvoering vindt plaats op zaterdag 22 juni a.s. op de speelplaats van Basisschool Franciscus en het begint om 16.00 uur. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Bij minder goed weer zal alles doorgang vinden in school. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Lees vorig bericht

Meersjense Smul-toch CV de Aanhawwersj

Lees volgend bericht

Judith Krebbekx exposeert in Limburg en Brabant