Meersjense Smul-toch CV de Aanhawwersj

CV de Aanhawwersj organiseert op zondag 16 juni de Meersjense Smul-toch 2019 Inschrijven kan nog tot en met dinsdag 11 juni. De vereniging nodigt iedereen uit voor deze “heerlijke tocht”.

Nieuwe wandeltocht
De Aanhawwersj hebben een nieuwe wandeltocht uitgezet en deze brengt de deelnemers langs de mooie en zeldzame plekjes die Meerssen te bieden heeft. Tijdens de wandeling verzorgen de dames en heren van C.V. de Aanhawwersj voor een aantal hapjes en drankjes zodat de wandelaar de tocht tot een goed einde te brengen.

Twee tochten
De wandelaar heeft de keuze uit twee tochten. De  “lange” of de “korte” smultoch. De lange wandeling is ca.12 kilometer en de korte is ca. 6 kilometer. Na het wandelen is er nog een BBQ op de schuttersweide “Tussen de Bruggen”. De starttijden zijn vanaf 10 uur in de ochtend tot 12 uur.

Informatie kosten en opgeven
Deelnemers kunnen zich opgeven tot en met 11 juni via smultocht@cvdeaanhawwersj.nl of: Jos Vandewall 06-36307944, Roger Poper 06-50674234.

Lees vorig bericht

Gemeente start website Pasopjegeld.nl

Lees volgend bericht

Klezmer Band Di Gojim komt naar Bunde