Komend weekend geen sneltrein tussen Maastricht en Valkenburg

Door werkzaamheden aan het spoor rijden op zaterdag 15 en zondag 16 juni geen treinen tussen Maastricht en Maastricht Randwyck. Ook rijdt de sneltrein tussen Maastricht en Valkenburg niet. Arriva zet vervangend busvervoer in.

Snelbussen en stoptrein 
In het weekend rijden er geen treinen op het traject Maastricht en Maastricht Randwyck en ook geen sneltrein tussen Maastricht en Valkenburg. Reizigers tussen Maastricht en Maastricht Randwyck kunnen de reguliere stadbussen nemen. In de vroege ochtend en late avond zet Arriva een extra pendelbus is. Tussen Maastricht en Valkenburg kunnen reizigers gebruikmaken van snelbussen of de  stoptrein tussen Maastricht en Heerlen.

Gewijzigde dienstregeling
Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden de treinen tussen Maastricht en Sittard en de sneltreinen tussen Valkenburg en Heerlen volgens een gewijzigde dienstregeling.

Lees vorig bericht

Meer Actueel nieuwe stijl

Lees volgend bericht

Nachtvluchten op Maastricht Aachen Airport?