EHBO buitenoefening in Speeltuin St. Joseph

EHBO-vereniging Meerssen-Bunde organiseert maandag 17 juni om 20.00 uur weer de jaarlijkse buitenoefening in speeltuin St. Joseph in Meerssen. Er zullen diverse ongeval situaties met veel slachtoffers nagebootst worden.

Ongeval situaties
Een viertal simulatieslachtoffers zullen aan verschillende oefeningen hun medewerking verlenen. Zij zullen letsels, verwondingen en andere levensbedreigende situaties zo realistisch mogelijk uitbeelden. Hierdoor kunnen EHBO-ers hun kennis en vaardigheden tonen. EHBO-ers zullen werken in teamverband, diagnoses stellen en handelen en behandelen van slachtoffers.

De stip
Bij slechte weersomstandigheden wordt de oefening naar de stip verplaatst.

Lees vorig bericht

Provincie: geen nachtvluchten MAA

Lees volgend bericht

EHBO buitenoefening in Speeltuin St. Joseph