Provincie: geen nachtvluchten MAA

In een brief aan de Statenleden laat gedeputeerde van den Akker weten dat de provincie geen nachtvluchten op MAA wil. Hij reageert hiermee op berichten van de Limburger waarin zij aangeven dat er door minister van Nieuwenhuizen een onderzoek gedaan wordt naar mogelijke nachtvluchten vanaf MAA als Schiphol niet verder mag groeien.

Aanpassen tijden openstelling MAA onwenselijk
Van den Akker schrijft aan de Statenleden. “Naar aanleiding van berichtgeving over een Rijks-ambtelijke conceptnotitie ter voorbereiding van de Luchtvaartnota 2050 delen wij mede dat wij aanpassing van de huidige tijden van openstelling van MAA onwenselijk blijven achten.”

Lees vorig bericht

Bijeenkomst ‘goed voor elkaar’

Lees volgend bericht

EHBO buitenoefening in Speeltuin St. Joseph