Terug in de tijd: speeltuin ’t Kempke afgebrand

Foto uit 2015 van speeltuin ’t Kempke

Foto uit 2015 van speeltuin ’t Kempke

Omwonenden van het ’t Kempke in Bunde zijn een handtekeningenactie begonnen voor een nieuwe speeltuin. De vroegere speeltuin ’t Kempke brandde in 2015 helemaal af. Maar hoe zat het nu ook alweer met deze speeltuin. De redactie ging terug het archief in.

Afgebrand & speeltuin terreur

De brand ontstond in de zomer van 2015. Net voor de zomervakantie. Volgens omwonende zou de brand zijn ontstaan door een rubberen band die in brand is gestoken. Het was niet de enige speeltuin die bezoek had gehad van vandalen. Men sprak toen van “speeltuinterreur”. Bekijk de nieuwsvideo uit 2015.

  • Juli 2015

Vragenlijst voor toekomst speeltuin

In oktober 2015 liet de gemeente weten dat met de bewoners is afgesproken dat zij een vragenlijst krijgen toegestuurd waarop ze kunnen aangeven wat er volgens hun met de speeltuin moet gebeuren. Daarna wil de gemeente opnieuw samenkomen met de buurtbewoners om samen te beslissen over de toekomst van de speeltuin. Tot die tijd blijft de speeltuin gesloten.

  • Oktober 2015

Lees vorig bericht

Omwonenden van ’t Kempke willen een nieuwe speeltuin

Lees volgend bericht

Meer Actueel: Financiën gemeente niet rooskleurig, Duizend handtekeningen & 25 jaar geleden SV Meerssen bijna NL kampioen