100 kinderen deden mee aan de Buitenspeeldag

De buitenspeeldag van dit jaar is woensdag 12 juni gehouden op het speelveld aan de pastoor Moreestraat in Meerssen. 100 kinderen uit Meerssen kwamen op de buitenspeeldag af.

Bootcamp en spellen
Aanvankelijk leken de weergoden roet in het eten te gooien maar het klaarde op kon er buiten gespeeld worden. Sportschool TEN opende de dag met een bootcamp waarna de kinderen aan de slag gingen met allerlei spellen.

Buitenspeeldag waarom?
Buitenspelen levert een positieve bijdrage op de sociale, motorische en emotionele ontwikkeling van kinderen en hun leervermogen. Tevens is deze middag ook bedoeld om opnieuw aandacht te vragen om veilig buiten te kunnen spelen. Het evenement had niet kunnen plaatsvinden zonder plaatselijke sponsoren en vrijwilligers.

Lees vorig bericht

Processie trok door het Bunderveld

Lees volgend bericht

Brons voor Tjodun Lubbers en Maarten Limbourg tijdens Kaizen-toernooi