Duizend handtekeningen voor behoud Paardenbak

Ouders en kinderen die gebruik maken van de paardenbak en stallen aan de Meerstraat in Bunde zijn een petitie gestart. Volgens de eigenaar passen de attributen niet in het bestemmingsplan en heeft de gemeente haar verzocht om alles af te breken. Dit tot ongenoegen van de gebruikers er van. De petitie is al door meer dan duizend mensen getekend.

Buitenspelen
De opstellers van de petitie vinden juist dat de paardenbak mee draagt aan het buitenspelen van de kinderen “Tegenwoordig is de jeugd veel bezig met telefoons/ spelcomputers. Regelmatig zie je in de media voorbij komen dat ouders moeten zorgen dat de kinderen meer in de buitenlucht moeten komen. De gemeente Meerssen zorgt er op deze wijze voor dat onze kinderen weer binnen komen te zitten”.

Volgens de eigenaar zijn zij en de gemeente nog in overleg om de paardenbak en stallen te behouden.

Lees vorig bericht

Allroundavond Dancing Wings en Show Time

Lees volgend bericht

Processie trok door het Bunderveld