Gemeente wil beleid ontwikkelen over invulling speeltuinen

Foto uit 2015 van speeltuin ’t Kempke

De gemeente gaat voor in de toekomst een nieuw beleid ontwikkelen over de invulling, inrichting en het aantal speeltuinen (plekken) in de gemeente. Hierbij zullen ook de inwoners betrokken worden.

’t Kempke
Afgelopen week zijn omwonenden van ’t Kempe een petitie gestart voor een nieuwe speeltuin. De oude speeltuin werd in 2015 namelijk door brand verwoest. “Bij dit beleid zal ook de mogelijkheid van een nieuwe speeltuin bij ‘t Kempke betrokken worden”. Aldus de gemeente.   

Meer dan 30 speelplekken
De gemeente Meerssen kent momenteel meer dan 30 speelplekken verspreid over de gehele gemeente. Ook in de kern Bunde zijn meerdere speelplekken. De insteek van de gemeente is een beleid te gaan ontwikkelen.

Lees vorig bericht

Wat gebeurde er deze week in de jaren 80?

Lees volgend bericht

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Meerssen