Nieuw bij Meer Vandaag: Radio kijken op TV

Nadat Meer Actueel en de website al in een nieuw jasje zijn gestoken, presenteert Meer Vandaag ook een aantal noviteiten in de radio- en Tv-programmering. Vanaf komende week starten twee nieuwe radioprogramma’s. Die zijn niet alleen te horen op de radio, maar ook te bekijken op de televisie!

80’s Café
Na een afwezigheid van een half jaar keert het 80’s Café van Raoul Morreau terug op Meer Vandaag. Het programma is vanaf 17 juni weer wekelijks te beluisteren op maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur. Maar vanaf nu is het 80’s Café dus ook te zien op TV en via de website. In de compleet vernieuwde radiostudio staan een aantal camera’s die het mogelijk maken om live mee te kijken.

In het 80’s Café hoor je alleen maar muziek uit de jaren ’80. In elke aflevering zit een favoriete top-3 van een luisteraar of bekende (groot) Meerssenaar. Maar het 80’s Café is meer dan alleen maar muziek. Er is ook veel nieuws en informatie van toen. De jaren ’80 herleven dus in alle opzichten.

Hart van Meerssen
Vanaf komend weekend start Meer Vandaag ook met een gloednieuw programma “Hart van Meerssen”. Bert en Rachelle Bouvrie presenteren vanaf 22 juni elke zaterdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur weer de vertrouwde mix van muziek, sport, actualiteiten, maatschappij en cultuur. Ze ontvangen bovendien gasten die bijvoorbeeld komen vertellen over opvallende gebeurtenissen of activiteiten in onze gemeente. Verenigingen, artiesten en andere individuen zijn dan ook van harte welkom om te komen vertellen over hun bezigheden. Neem gerust contact met ons op via redactie@meervandaag.nl voor meer informatie of een afspraak.

Ook Hart van Meerssen is niet alleen te horen via de radio, maar ook elke week te bekijken op TV en de Meer Vandaag website.

Altijd al benieuwd geweest naar het reilen en zeilen in een radiostudio? Bekijk en beluister het 80’s Café en Hart van Meerssen dan voortaan via TV of via de livestream op www.meervandaag.nl.

Lees vorig bericht

Bevolkingsonderzoek borstkanker in Meerssen

Lees volgend bericht

BRUG-M stelt vragen over stiekem gebruik verlengde baan