Modderweek bij kinderopvang MIK

Op vrijdag 28 juni is weer de landelijke ModderDag van het IVN. Kinderopvang MIK doet hier ook aan mee en organiseert een modderweek die duurt van 24 tot en met 28 juni. Tijdens deze modderweek komen er buitenschoolse opvang uit verschillende regio’s in zuid-limburg naar het Moerveld in Moorveld om daar modderactiviteiten te doen.

Modderdag
Het IVN verbind mensen met natuur. Zij probeert jong en oud te laten zien hoe leuk, gezond en belangrijk de natuur is. Zo ook tijdens ModderDag dan ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn die dag tegelijkertijd actief bezig met natuur.

Lees vorig bericht

Paardenbak zonder vergunning gerealiseerd

Lees volgend bericht

Mini symposium dementievriendelijke gemeente