Militaire onderscheidingen voor Jan Rudolf Elzo Stuur uit Bunde

75 jaar na de tweede wereldoorlog heeft burgemeester Clermonts vrijdag, namens de Minister van Defensie, drie militaire onderscheidingen uitgereikt aan de heer Jan Rudolf Elzo Stuur uit Bunde.Stuur kreeg het Mobilisatie Oorlogskruis, het Ereteken voor Orde en Vrede en het Demobilisatie Insigne van het Koninklijk Nederlands-Indisch Leger opgespeld. Militairen van het 12 Infanteriebataljon Air Assault Regiment Van Heutsz vormde een erewacht. De eretekens zijn onder het toeziend oog van zijn kinderen en familie opgespeld.Een dag eerder is Stuur 99 jaar geworden.

Militaire onderscheidingen Jan Rudolf Elzo Stuur

Lees vorig bericht

Sacramentsoctaaf geopend met Pontificale Hoogmis

Lees volgend bericht

Orgelconcerten in Meerssen