Zomerconcert Harmonie St. Caecilia

Op zondag 7 juli sluit Harmonie St. Caecilia Geulle het eerste deel van het muzikale jaar af met een ‘easy-listening’ zomerconcert in verzorgingshuis Ave Maria. Het is de afsluiting van een bijzonder halfjaar met als hoogtepunt de feestelijkheden ter gelegenheid van het 125-jarige bestaan.

Makkelijk in het gehoor liggende muziekstukken
Het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en het harmonieorkest brengen in een ontspannen sfeer makkelijk in het gehoor liggende stukken. Het zomerconcert sluit traditioneel af met een aantal muziekstukken waar iedereen aan meespeelt.

Waar en wanneer
Het concert wordt gehouden op 7 juli om 14.30 uur in verzorgingshuis Ave Maria.

Lees vorig bericht

‘Modderen’ in Moorveld

Lees volgend bericht

Zomerconcert Harmonie St. Caecilia