Jeugdtheater Uitbundig speelt ‘Nanny McPhee’

Jeugdtheater Uitbundig brengt in september hun nieuwe productie ‘Nanny McPhee’ op de planken in het Kumulus Theater te Maastricht. De 15 jeugdleden zijn hard aan het repeteren om deze productie aan iedereen te kunnen laten zien. Het stuk bestaat uit toneel en dans. Volgens Uitbundig zal het “weer een spektakel zijn en decor en de kleding zien er al nu al fantastisch uit. “

Her verhaal
Wanneer de kinderen De Bruin hun zusje in de soep willen stoppen is het voor nanny nummer 17 te veel; ze rent gillend het huis uit. Vader De Bruin, die zijn overleden vrouw mist en niet weet hoe hij met zijn 8 kinderen moet omgaan, heeft er nu weer een probleem bij. Om het nog ingewikkelder te maken heeft tante Margaretha, die financieel bijspringt, een voorwaarde ingesteld. Vader De Bruin moet binnen een maand (her)trouwen, anders gaat de geldkraan dicht.

Toverkracht
Gelukkig verschijnt Nanny McPhee, die met een beetje toverkracht wel raad weet met de 8 losgeslagen kinderen. Naast het leren vertrouwen van de 18de Nanny moeten de kinderen ook nog eens leren omgaan met de nieuwe aanstaande vrouw van hun vader. Een boel uitdagingen waar de kinderen aan blootgesteld worden. Komt dit ooit nog goed?

Kumulus Theater
De voorstellingen van ‘Nanny McPee’ zijn op 21 september om 13.30 en 19.00 uur en 22 september 13.30 uur in het Kumulus Theater te Maastricht.

Lees vorig bericht

Nachtwacht van Fred Lemaire in Rijksmuseum

Lees volgend bericht

Kijk terug Uitgelicht: bezuinigingen, RVU en toerisme