Gemeente legt beslag op waardevolle zaken camping de Boskant

In opdracht van de gemeente Meerssen heeft de gerechtsdeurwaarder woensdagochtend diverse waardevolle zaken in beslag genomen bij Camping de Boskant in Geulle. De inbeslaglegging vond plaats omdat de eigenaren niet hebben voldaan aan een door de gemeente uitgevaardigd dwangbevel om over meerdere jaren verschuldigde toeristenbelasting van ca. 90.000 euro te betalen. 

Onder groot vertoon
De eigenaar van de camping laat meer vandaag weten dat de inbeslaglegging onder groot vertoon van politieagenten en politieauto’s gebeurde. Volgens haar gaat het niet om een bedrag van 90.000 euro maar om een oorspronkelijk bedrag van 3500 euro. De gemeente heeft de hoorzitting, die half juli is, niet afgewacht, aldus de eigenaar van de camping.

Reactie gemeente
De gemeente laat in een reactie weten dat het om één politiebusje gaat.

Lees vorig bericht

Wonen Meerssen en gemeente ondertekenen afsprakenkader 2019

Lees volgend bericht

80’s cafe: wat gebeurde er deze week in de jaren 80?