Geslaagde jubileumactiviteiten St. Agnes

Afgelopen weken hebben er twee jubileum evenementen plaatsgevonden in het kader van het 100 jarig bestaan van Harmonie en Drumband St.Agnes.

Klezmerband DiGojim
Op  zaterdag 22 juni j.l. trad de klezmerband DiGojim op in de Franciscusschool in Bunde. Met hun show “aan de Brug” werden alle aanwezige kinderen, ouders, opa’s en oma’s meegenomen op een muzikale reis waarbij alle kinderen ook zelf mee mochten musiceren. Mede door het mooie weer is het een daverend succes geworden, aldus de organisatie.

Mnozil Brass
Zaterdag  29 juni had de stichting Agnes 100 het wereldberoemde Oostenrijkse blazersensemble Mnozil Brass gecontracteerd. In een vol auditorium van het MECC presenteerden zij hun nieuwe show Gold. De zaal ging helemaal uit hun dak en een staande ovatie was dik verdiend. Ook na een tweetal toegiften bleef  het applaus maar voortduren.

Opmaat naar gala weekend
Dit alles is een mooie opmaat naar de volgende jubileum evenementen: het gala weekend in Bunde op 28 en 29 september a.s. . Op zondag is er een ontbijt, receptie, reünie en daarna frühshoppen.

Lees vorig bericht

Nico van Gool nam afscheid van judoclub Bunde

Lees volgend bericht

Natuur Historisch Museum weg uit Erfgoedhuis