Natuur Historisch Museum weg uit Erfgoedhuis

Het Erfgoedhuis dat onderdeel is van het gemeentehuis herbergt binnenkort alleen nog maar de heemkundevereniging. Eerder, kort na de opening verliet het IVN deze locatie al wegens plaatsgebrek.

Museum
Het Natuur Historisch Museum is de volgende die het Erfgoedhuis vaarwel zegt. Het museum is eigenlijk nooit verhuisd. Daar waar nu het Erfgoedhuis is, was vroeger het onderkomen van het museum met drie verdiepingen met een uitgebreide collectie van onder andere stenen en mineralen. Deze collectie heeft het museum enkele jaren geleden aanzienlijk gereduceerd om een plek te krijgen in het Erfgoedhuis.

Zorgen
Nu alleen nog de heemkundevereniging achterblijft is de gemeente op zoek naar een nieuwe geschikte kandidaat die de lege plek kan gaan opvullen. Er zijn nog geen potentiële organisaties bekend.Lees vorig bericht

Geslaagde jubileumactiviteiten St. Agnes

Lees volgend bericht

SGL-locatie Aan de Pas beste leerbedrijf in Limburg