Ellie Rings van Painini Limburgse winkelier van het jaar

Ellie Rings van bakkerij Painini aan de Bunderstraat in Meerssen is uitgeroepen tot Limburge winkelier van het jaar in de categorie bakkerij. Dit kreeg ze vorige week te horen. Ze zijn nu in de running om ook landelijke de beste bakkerij te worden.

Blij verrast
Ellie had het niet verwacht dat ze de prijs zou winnen. Ze weet ook niet wie haar genomineerd heeft, maar kwam er via een mail achter. Via Facebook heeft het publiek besloten dat Painini de beste is. De klanten van Painini reageren erg positief op het nieuws. Sommige hebben haar zelfs verblijdt met een bos bloemen.

Tweede zaak
De bakkerij bestaat al 6 jaar. Het was een droom die voor Ellie uitkwam om een eigen zaak te beginnen. Ondertussen zijn ze nu al bezig met het opzetten van een tweede zaak. Deze komt in Smeermaas en moet begin volgend jaar open gaan.

Lees vorig bericht

Komende dagen in Meer Actueel: Boegbeeld van de Ruggesteun overleden, Overlast bij SV Meerssen en bieb & Leeuw Simba

Lees volgend bericht

Overlast jeugd bij SV Meerssen